toimitusehdot


MINIMITILAUS

Pienin tilaus, jonka lähetämme postiennakolla, on arvoltaan 30 euroa (ei sis. postikuluja). Pienemmät tilaukset vain ennakkomaksulla.

VAIHTO JA PALAUTUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen palautus- ja vaihto-oikeus, 14 päivän ajan kaupantekohetkestä, jos tuote on käyttämätön, ehjä ja alkuperäisessä pakkauksessaan eli se on jälleenmyyntikuntoinen. Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen, postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. Palautuksissa asiakas vastaa postikulujen maksusta. Käytettynä myytävillä osilla ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus koskee vain postimyyntiä.

LUNASTAMATTOMAT LÄHETYKSET
Lunastamattomista lähetyksistä perimme postikulut molempiin suuntiin.

KULJETUSVAURIOT
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, tee siitä välittömästi kirjallinen vahinkoilmoitus Postiin tai Matkahuoltoon. Ota vaurioitunut tuote mukaan, jos Postin/MH:n edustaja haluaa tarkastaa sen kunnon. Pakkaamme aina kaikki tuotteet huolellisesti (emme veloita kuitenkaan pakkauskuluja). Emme vastaa kuljetuksesta aiheutuneista vaurioista.

TOIMITUSAIKA
Varastossa olevat tuotteet pyrimme lähettämään tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos tilaus maksetaan etukäteen tilille, tuotteet pyritään lähetetään seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti, kysy tarkemmin.

VIRITYSOSAT
Viritysosien asentaminen tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla emmekä ota vastuuta niistä mahdollisesti aiheutuvista suorista tai epäsuorista vaurioista.